Direct een afspraak maken? Bel 06 452 718 11

Werkwijze

Intakegesprek

Het intakegesprek duurt ongeveer 60 minuten. Tijdens dit consult wordt er uitgebreid aandacht besteedt aan uw persoonlijke situatie, lichamelijke activiteiten, voedingsgewoonten, klachten en hulpvraag. Tevens wordt er een lichaamsanalyse afgenomen waarin u direct meer duidelijkheid krijgt over uw gewicht, vetpercentage, spiermassa, BMI, rustmetabolisme, taille- en heupomvang.

Aan de hand van al deze informatie wordt er in overleg met u een persoonlijk voedings- en beweegadvies en behandelplan opgesteld. Hierbij wordt natuurlijk rekening gehouden met uw persoonlijke doelstellingen en wensen.
Indien gewenst wordt uw huidige voedingspatroon berekend op hoeveelheden voedingsstoffen om u inzicht te geven in de samenstelling van uw huidige voeding. In overleg kan een voorbeelddagmenu voor u worden opgesteld. Dit krijgt u samen met een variatielijst en uw persoonlijk advies toegestuurd. Afhankelijk van uw situatie krijgt u aanvullende informatie en kan een consult er anders uitzien.

Werkwijze Diëtist Karin Wijnen

Vervolgconsulten

Tijdens de vervolgconsulten, die ongeveer 20 minuten duren, vindt er een nieuwe lichaamsanalyse plaats. De voortgang van uw behandeling wordt bekeken (en indien nodig aangepast) en er wordt samen met u toegewerkt naar uw doelstellingen. Het is hierbij vooral van belang dat u uw eigen voedingskennis vergroot zodat u zelf leert om verantwoorde keuzes te maken. Hierbij wordt ook aandacht besteed aan uw motivatie.
Indien er tijdens de vervolgconsulten minder te bespreken is, kan er ook worden gekozen voor een kort consult van 10 minuten.

Overige consulten

Diëtistenpraktijk Karin Wijnen biedt tevens de mogelijkheid tot een telefonisch consult of een consult per e-mail.