Direct een afspraak maken? Bel 06 452 718 11

Sportief en fit met de spelcomputer

17 oktober 2012

Reacties

Off
 oktober 17, 2012
 Off

Het is donker buiten, het regent, ik heb geen auto tot mijn beschikking, ik heb geen zin om alleen te gaan, mijn sportmaatje heeft afgezegd, ik kan alleen op tijden dat de sportschool niet open is, ik heb geen oppas voor de kinderen…

Veelgehoorde redenen om niet in beweging te komen. Maar.. heb je toevallig een Wii of X-box (van de kinderen) in de kast staan of vind je het niet erg om er een aan te schaffen? Kom dan van je stoel en train jezelf fit met de spelcomputer!

Je kunt er van alles mee.. met de Wii fit kun je fitnessen, steps-aerobics, sport- en beweegspellen (b.v. voetbal) uitoefenen, gewoon in de huiskamer. Alleen of juist samen met je partner en/of kinderen. De Wii fit plus vult dit aan met onder andere yoga- en krachtoefeningen en met Wii Just Dance dans je thuis de sterren van de hemel. Ook X-box heeft een aanbod van fitness, dansen, bootcamp of vrij rennen door de straten van New York.

Er zijn allerlei mogelijkheden, dus kies voor de vorm van beweging die bij jou past. Door regelmatig af te wisselen in sporten en spellen houd je het gevarieerd en leuk.

Het enige dat je dan nog nodig hebt is een flinke stoot doorzettingsvermogen om ervoor te zorgen dat je in beweging blijft en je doelen gaat behalen. Maak met jezelf de afspraak om bijvoorbeeld 2x per week 1 uur te bewegen met de spelcomputer. Andere vormen van beweging kun je natuurlijk daarnaast nog blijven doen.

Tip: Elk apparaat en elk spel is verschillend dus kijk goed welke vormen van beweging je zou willen doen voordat je iets besteld.

Comments are closed.