Direct een afspraak maken? Bel 06 452 718 11

Proef de herfst

19 oktober 2012

Reacties

Off
 oktober 19, 2012
 Off

Je merkt het aan alles, het is herfst. Een seizoen vol veranderingen van de natuur. Regen, wind, zon, verkleurde blaadjes en ze liggen overal. Een heerlijk seizoen waarin je weer eens echt kunt genieten van een warm bad, een warme kop thee op de bank en gezellige kaarsjes op tafel als het buiten donker is.

Maar het najaar is ook een seizoen waarin veel nieuwe ideeën (opgedaan tijdens de vakantie) uitgewerkt worden en bedrijven er weer volop tegenaan gaan.

Kijk uit dat je jezelf niet laat meesleuren in de drukte van alledag en de rust van de vakantie weer snel vergeet, maar neem ook tijd voor ontspanning, voor jezelf.

De herfst is het ideale seizoen om een (bos)wandeling te maken. Alleen, met je hond of je partner, vriend(in) of buurvrouw/man. Probeer even niet aan werk of problemen te denken en maak je hoofd leeg. Haal een keer goed adem en neem nieuwe energie tot je.

Wees je bewust van de prachtige omgeving en de veranderende kleuren van de natuur en heb aandacht. Welke kleuren zie je? Zijn er paddenstoelen? Hoe zien de zonnestralen door de bladeren er uit? Luister eens? Wat hoor je? Wat ruik je? Waai lekker uit met je hoofd in de frisse wind en de zon op je gezicht.

Neem bij thuiskomst een warme kop soep of thee en je kunt weer vol nieuwe energie aan de slag.

Comments are closed.