Direct een afspraak maken? Bel 06 452 718 11

Karin Wijnen - van der Made

Diëtist Karin

Diëtist zijn is iets dat goed bij me past. Ik vind het leuk en fijn om mensen advies te geven en te begeleiden naar het gewenste resultaat. Uit ervaring weet ik hoe moeilijk het kan zijn om voedingsgedrag te veranderen. Mijn mening is dan ook dat gezond eten vooral ook lekker en gezellig moet zijn.

Mijn diploma Voeding en Diëtetiek heb ik behaald na een 4-jarige HBO-studie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Als diëtist heb ik ervaring opgedaan in een ziekenhuis, een afslankstudio, het bedrijfsleven en in mijn zelfstandige praktijk. Hier ben ik in aanraking gekomen met diverse problemen zoals overgewicht, ondergewicht/ondervoeding, Diabetes Mellitus, stoelgangproblemen, longziekten, hart- en vaatziekten, hoge bloeddruk, hoog cholesterol, lactose-intolerantie enz.

Om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen binnen mijn vakgebied volg ik regelmatig bijscholingen en cursussen, ga ik naar symposia en bijeenkomsten en lees ik mijn vakbladen. Als diëtist sta ik ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en ben ik lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten, DIS (Diëtisten in Samenwerking), Netwerk KinderDiëtisten en het Diëtistennetwerk Noordelijke Maasvallei.

 

Gevolgde scholingen en opleidingen:

2011 – Cursus Psychologie

2011 – Cursus Directe Toegankelijkheid Diëtetiek

2012 – Opleiding tot leefstijladviseur

2013 – Post-HBO studie Voeding en Diabetes

2014 – Cursus ‘Coachend begeleiden’

2015 – Post-HBO studie Kindervoeding en kinderdiëtetiek

2015 – Cursus zelfmanagement ‘Doen en blijven doen’

2015 – Cursus ‘Eten in aandacht’

2016 – Cursus ‘Verdieping Koolhydraatarm eiwitrijk dieet

2016 – Workshop KIK FOR KIDS

2016 – Scholing FODMAP-arm dieet

2017 – Verdieping FODMAP-arm dieet

 

Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn man en kinderen, vrienden en familie. Ook ga ik graag sporten en houd ik van het uitproberen van nieuwe recepten.

Gezondheid is meer dan alleen gezond eten. Het vinden van de juiste balans tussen een gezond voedingspatroon, voldoende beweging en lekker in uw vel zitten is erg belangrijk. Ik help u graag met het vinden van de juiste balans en het zoeken naar mogelijkheden in uw leefstijl.

Wegens (zwangerschaps)verlof wordt Karin Wijnen tm oktober 2019 waargenomen door diëtist Maartje van den Heuvel.