Direct een afspraak maken? Bel 06 452 718 11

Ervaringen

Mia van den Brandt, 59 jaar 

In de zomervakantie van 2012 heb ik contact opgenomen met Karin nadat ik geconfronteerd werd met mijn overgewicht. Er ging bij mij een knopje om en ik heb gelijk de stap gezet om eens wat gewicht te gaan verliezen. Via google ben ik gelukkig bij Karin terecht gekomen en zij is al die tijd mijn steun in de rug geweest.

De eerste afspraak heb ik gemaakt in augustus 2012. Ik was toen al enkele weken zelf heel goed op mijn eetgewoonten gaan letten en was, toen ik bij haar aanklopte, al enkele kilo’s lichter. Karin heeft samen met mij mijn dagelijkse eetpatroon doorgenomen en mij een persoonlijk dagmenu gegeven met de voeding welke ik mocht nemen (en dat was veel meer dan ik voorheen nam). Haar advies ben ik toen gaan volgen en tot op de dag van vandaag heb ik nooit het gevoel gehad dat ik op dieet was. Bij ieder consult waren er weer kilo’s verdwenen en ik ging me steeds fitter en vrolijker voelen.

De weegschaal geeft in 9 maanden tijd ruim 20 kg minder gewicht aan. Daarnaast ga ik drie keer per week een uur sporten en met de tips van Karin erbij heb ik nu een heel ander eet- en leefpatroon als voorheen. Dus ik zou iedereen met teveel overgewicht willen adviseren om een afspraak met Karin te maken en samen met haar aan de slag te gaan zodat je je weer superfit voelt net als ik.

Als ik van tevoren geweten had dat het zo gemakkelijk was, had ik veel eerder bij Karin aangeklopt.