Direct een afspraak maken? Bel 06 452 718 11

Maartje van den Heuvel

Mijn naam is Maartje van den Heuvel en in 2017 heb ik mijn diploma Voeding en Diëtetiek behaald aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Na het behalen van mijn diploma ben ik onmiddellijk aan de slag gegaan als diëtist in het Catharina Ziekenhuis Eindhoven. Mijn werkzaamheden daar, zijn vooral gericht op het begeleiden van mensen voor en na een grote operatie, daarnaast ben ik ook werkzaam in het obesitascentrum waar ik mensen begeleid met een maagverkleining. 

Het lijkt me erg leuk om mijn klinische werkzaamheden te combineren met het begeleiden en motiveren van patiënten, met voedingsgerelateerde problemen in de thuissituatie. Met die reden ben ik terecht gekomen bij diëtistenpraktijk Karin Wijnen en zal ik met veel enthousiasme en motivatie vanaf oktober 2018 het zwangerschapsverlof van Karin waarnemen. 

Als diëtist blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen door regelmatig scholingen en cursussen te volgen. Daarnaast sta ik ingeschreven in het kwaliteitsregister Paramedici en ben ik lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten.

Maartje is op dinsdag en zaterdag aanwezig op de locaties in Wanroij en Volkel. U kunt contact met haar opnemen via telefoon: 06 452 718 11 of e-mail: maartje@dietistkarin.nl