Direct een afspraak maken? Bel 06 452 718 11

Alette van de Staaij

Na het behalen van mijn diploma Voeding en Diëtetiek in 2012, heb ik eerst een paar jaar ervaring opgedaan in andere vakgebieden binnen de gezondheidszorg. Ik ben er daardoor achter gekomen dat voeding toch altijd een belangrijke rol in mijn leven zal spelen en dat het helpen van mensen bij een gezond voedings- en leefpatroon écht mijn passie is. Om deze reden heb ik met veel enthousiasme in het voorjaar van 2017 de Herintrederscursus Diëtetiek gevolgd, wat betekent dat ik nu weer als diëtiste aan de slag kan en op de hoogte ben van de meest recente kennis binnen ons vakgebied.

Ik vind het belangrijk motivatie en beweegredenen achter bepaald eetgedrag te ontdekken, omdat dit de reden voor bepaalde (voedings)keuzes kan zijn en we daarmee kunnen werken aan gedragsverandering. Met veel plezier ga ik de uitdaging aan om voor ieder een passend voedings- en/of beweegplan te maken en te begeleiden bij voedingsgerelateerde problemen!

Alette is op woensdag en vrijdag aanwezig op de locatie in Eindhoven. U kunt contact met haar opnemen via telefoon: 06 174 967 78 of e-mail: alette@dietistkarin.nl